Скарги користувачів: Windows 11 неможливо оновити

За даними Windows Latest, деякі користувачі ПК з Windows 11 не можуть інсталювати оновлення. Проблему не вирішують уже кілька місяців поспіль.

На що скаржаться

У соцмережах та форумах опубліковано безліч постів, де користувачі розповідають, що не можуть оновити Windows 11. У когось проблема з’явилася лише зараз, а хтось не може оновитись із серпня 2022 року.

Найбільше скарг надходить на Windows 11 22H2. Повідомляється, що при встановленні оновлень безпеки, які вийшли на початку січня, вилітають помилки з 0x800f0831, 0x800f0988 та 0x80070005. Жодні маніпуляції з ОС не допомагають. У деяких випадках користувачам вдається встановити оновлення, але в процесі встановлення комп’ютер нескінченно перезавантажується і не ставить патч безпеки.

Що ще відомо

Проблема торкається не лише російських користувачів. Помилки вилітають у користувачів у всьому світі. Зафіксовані збої і в установці оновлень для Windows 10. Подібні проблеми були і протягом другої половини 2022 року.

Microsoft досі не прокоментувала цю ситуацію. Швидше за все, найближчим часом компанія випустить ще одне оновлення, яке виправляє помилку із інсталяцією інших оновлень Windows 11.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.