Новини України та Світу

Apple бере паузу у випуску планшетів перед великим анонсом

Share

Авторитетний аналітик та інсайдер Мінґ-Чі Куо впевнений, що цього року не варто очікувати жодних нових планшетів від Apple. Як очікується, це спричинить відчутне зниження поставок, але все має прийти в норму 2024-го разом з декількома великими анонсами.

За словами джерела, наступним новим планшетом Apple стане оновлений iPad mini, реліз якого очікується у першому кварталі 2024 року. За чутками, він мало чим відрізнятиметься від нинішнього iPad mini 6, отримавши лише потужнішу начинку. Можна припустити, що в апарат встановлять процесор A17 Bionic, який дебютує в iPhone 15 серії.

Головною ж зіркою наступного року має стати складний iPad. Однак Мінг-Чі Куо не розкриває жодних подробиць про цей гаджет, крім згадки про вбудовану підставку з вуглецевого волокна. Раніше були чутки про те, що Apple вже тестує планшет, що згинається, діагоналлю близько 20 дюймів, але інший галузевий інсайдер Росс Янг запевняє, що цей пристрій варто очікувати в 2026-му або 2027-му. За наявною інформацією, Apple співпрацює з LG над створенням ультратонкого скла для гнучких екранів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім того, 2024-го очікується оновлення лінійки iPad Pro. За чутками, Apple збільшить діагональ існуючих моделей: з 11 до 11,1 дюйма та з 12,9 до 13,1 дюйма. Крім того, вони можуть використовуватися OLED-матриці. Наступного року ми також можемо побачити якийсь iPad, який виступає у ролі центру розумного будинку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
Tags: AppleiPad
  • Останні записи

    Як зрозуміти, що смартфон скоро зламається: топ-3 ознаки

    Всі користувачі повинні знати про ознаки поломки мобільного телефону, що наближається. Без цієї життєво важливої…

    03.05.2024

    Xiaomi та Google терміново оновлюють програмне забезпечення через проблеми у смартфонах

    ІБ-компанія Oversecured виявила проблеми в Android -додатках від Xiaomi та Google Android Open Source Project (AOSP), що впливають на користувачів по…

    03.05.2024

    Названо моделі Google Pixel, які не отримають оновлення до Android 15

    Стало відомо, коли може початися розповсюдження Android 15 на пристрої Google Pixel і які моделі…

    03.05.2024

    Названо найкращі смартфони за співвідношенням ціни та якості за версією AnTuTu

    Фахівці бенчмарку поділилися своїм баченням найзбалансованіших смартфонів одразу у чотирьох категоріях, починаючи від бюджетників та…

    03.05.2024

    Apple зменшить ще одну деталь iPhone 16

    Якщо вірити представленим знімкам, компанія змінила систему бездротової зарядки. Про це пише портал 9To5Mac, посилаючись…

    03.05.2024

    Виробництво OLED-панелей для iPad Pro призведе до змін iPhone 16

    Перехід на OLED в iPad - це те, над чим уже багато років працюють. Незважаючи…

    03.05.2024