Київстар відповів, чому погіршилася ситуація із зв’язком

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Мобільний оператор Київстар відповів, чому останнім часом погіршилася якість зв’язку та як компанія бореться з проблемами.

Про це повідомляє “Хвиля”, посилаючись на коментарі на сторінці компанії у Фейсбуці.

“Тільки у Київстарі такий бардак, тарифи збільшують, а послуги зменшують, чогось і до Нового року світло відключали, але зв’язок краще був, а тепер його майже зовсім немає. Просто так краще нічого не робити і гроші мати, безвідповідальні, і на дзвінки не відповідаєте, всі зайняті, чим тільки?”, – написала під публікацією компанії клієнтка.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У Київстарі на коментар відповіли. Там повідомили, що якщо у певному районі пошкоджено інфраструктуру чи немає електропостачання, то базові станції працюють гірше.

“У цих умовах Київстар забезпечує роботу критично важливої ​​частини мережі генераторами, де їх можна встановити. Адже більшість базових станцій розташована на дахах житлових будівель, освітлювальних опорах, мостових переходах, де підключення до генераторів неможливе. Але на всіх базових станціях встановлені акумулятори, які забезпечують автономну роботу обладнання деякий час”, – зазначили у компанії.

Також у Київстарі додали, що продовжують закуповувати нові акумулятори та генератори, які дозволять забезпечити українців базовими послугами – дзвінками та СМС-повідомленнями. А ось для забезпечення повноцінної роботи всіх послуг, зокрема мобільного інтернету, потрібне електропостачання.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.