У WhatsApp з’явився оновлений редактор фото: три функції

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нещодавно Telegram випустив оновлення, в якому користувачам став доступний новий редактор фотографій. Розробники вирішили не відставати та випустили своє бачення цього інструменту.

Так тепер виглядає вибір шрифту на WhatsApp. Фото: Wabetainfo

Про нововведення повідомляє портал Wabetainfo. Як видно на фото, WhatsApp вводить три нові функції для покращення редактора креслень:

Перша функція: швидке перемикання між шрифтами. Раніше для зміни шрифту потрібно було кілька разів натиснути кнопку «Т». Тепер все зробили наочніше – варіанти шрифтів відобразяться над клавіатурою. Друга функція: зміна вирівнювання тексту. У попередніх версіях користувач не міг вибирати вирівнювання. Тепер можна буде вирівняти текст по лівому та правому краям або по центру. Третя функція: зміна кольору тла. Раніше користувач міг редагувати лише колір самого шрифту. З оновленням можна змінювати фон, на якому відображатиметься текст (щось нагадує редагування історій у соцмережах).

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Поки що новий редактор доступний в бета-версії для Android. За словами Wabetainfo оновлення найближчим часом з’явиться у всіх користувачів. Про доступність на iPhone даних немає.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.