Мобільний оператор Київстар запропонував вигідну акцію

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Така інформація з’явилась на офіційному порталі компанії. Зазначається, що кожен придбає акційні моделі тюнерів у фірмових магазинах мобільного оператора, отримає безкоштовний доступ до Київстару ТБ із тарифом Преміум HD на півроку.

Ця пропозиція діятиме з 1 січня до 31 грудня 2023 року. У промоакціях можуть взяти участь абоненти всіх мобільних операторів. Коли акція завершиться, абонентам Київстар автоматично підключиться пакет «Сімейний» (вартість становить 150 гривень на місяць). Щодо абонентів інших мобільних операторів, то у них після завершення дії акції просто автоматично відключиться послуга.

Проте послугу можна буде продовжити самостійно та сплатити за допомогою банківського рахунку. Всю інформацію завжди можна побачити на офіційному порталі мобільного оператора, а також у додатку “Мій Київстар”.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Для активації подарунка потрібно відкрити програму Київстар ТБ на придбаному тюнері. У програмі відобразиться банер з інформацією про акцію з безкоштовним доступом на шість місяців. Потрібно натиснути “Далі”, пройти авторизацію по телефону. Після цього залишається лише натиснути «Підключити» та скористатися послугами.

Слід зазначити, що акція діє на моделі тюнерів: Inext TV-X та Inext TV3s. Важливо, що участі в акції взяти не можуть абоненти, у яких вже підключено Домашній Інтернет та тарифи Усі разом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.