У Vodafone пояснили, як підключити до iPhone другу SIM-карту

У смартфонах iPhone є лише один слот для SIM-картки. Тим часом, вони підтримують технологію eSIM, що дозволяє підключити ще одну SIM-карту. Підтримка eSIM вперше з’явилася в апаратах сімейства iPhone 11. У Vodafone розповіли, як підключити другу SIM-картку віддалено.

Придбати віртуальну SIM-карту можна на сайті мобільного оператора, брендованих магазинах Vodafone, а також в IBox. Після проходження авторизації її можна додати до iPhone. Для цього достатньо виконати такі дії:

  • Відкрити “Параметри”.
  • Вибрати “Супутникові дані”.
  • Вибрати “Додати супутниковий план”.
  • Відсканувати QR-код.

Клієнтам передоплати мобільний оператор пропонує тарифний план SuperNet Pro з активованим місячним пакетом послуг. Згодом можна змінити тарифний план на будь-який інший. Контрактним абонентам Vodafone уникнути візиту до салону зв’язку не вдасться. Для підключення eSIM при собі необхідно мати оригінал паспорта та ІПН. В якості альтернативи можна використовувати «Дію» з ID-картою та ІПН.

Корпоративні клієнти Vodafone можуть підключити eSIM у салоні зв’язку (необхідно мати при собі паспорт та довіреність) або через менеджера, що обслуговує.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.