Головна Новини України та Світу У Мінцифри розповіли, які нові послуги з’являться у “Дії”

У Мінцифри розповіли, які нові послуги з’являться у “Дії”

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Мстислав Банік повідомив, що у Діє мають з’явитися електронне розмитнення, вилучення про місце проживання, електронну заяву на шлюб.

Керівник розвитку електронних послуг Мінцифри Мстислав Банік в інтерв’ю Liga.Tech розповів про нові послуги, які мають з’явитися в Діє цього року.

«У нас у тестуванні у додатку зараз знаходиться оцінка якості вилучення про місце проживання. Ти замовив витяг, воно прийшло – потім Дія запитує, чи тобі сподобався процес отримання послуги. Поступово ми будемо вводити відгук до всіх послуг Діє – це допоможе знайти слабкі місця і покращити сервіс.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Працюємо також над заміною посвідчення водія, з минулого року – над розмитненням. Це складний процес, сам факт розмитнення вершина айсберга. Зміни, що дозволяють ввести електронне розмитнення в Діє, передбачають безліч інфраструктурних та процедурних змін, зокрема на стороні митниці.

Ще у нас запуститься заява на шлюб на порталі Дія після бета-тестування. З гарячого – це все, про що можна говорити, а про що не можна – скоро з’явиться. Загалом ми продовжуємо запускати сервіси в Діє, актуальні в умовах воєнного стану», – сказав Мстислав Банік.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: