Українці масово знімають гроші з карток Приватбанку

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За 2022 рік через торгові термінали ПриватБанку українці отримали на касах торгових точок 18,2 млрд грн готівки.

Перевели у готівку більше 3 млрд тільки в грудні

Програма «Готівка на касі» полегшила отримання готівки з картки! Тепер не треба стояти черги до банкомату. Проте українці почали масово знімати гроші прямо на касах супермаркетів. Із 18 млрд гривень понад 3 млрд зняли у грудні.

Про підвищення попиту на послугу з переведення в готівку коштів «прямо на касі» повідомив член правління ПриватБанку Євген Заграєв. За його словами, українці знімали готівку на касах продуктових магазинів і супермаркетів (72%), а також в аптеках (11%).

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Українці знімають з карток ПриватБанку в 5 разів більше і значно частіше

  • За 2022 рік українці з картами Привату зняли на касах 18,2 млрд грн готівки.
  • Найактивніше сервісом користувалися в грудні — минулого місяця наші клієнти здійснили 2,06 млн. угод і зняли 3,3 млрд грн.
  • Середня сума зняття збільшилася вп’ятеро — з 314 до 1570 грн.

«Сьогодні «Готівка на касі» — не просто зручний банківський сервіс, він допомагає українцям у складні часи, — зазначив Євген Заграєв. — Для клієнтів це додаткова можливість отримати при необхідності готівку, якщо поряд немає банкомату чи банківського відділення. А нашим партнерам у торговельній мережі допомагає економити та спрощувати інкасацію».

З початку року мережа партнерів сервісу зросла втричі – з 6 до 19 тисяч. Середній чек зняття готівки на касі за 2022 рік збільшився майже вп’ятеро — з 314 до 1570 грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.