З новим заводом Intel великі проблеми: але компанія налаштована рішуче

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Intel Corp має намір побудувати завод із виробництва мікросхем у Німеччині, опрацьовуючи деталі фінансування урядом. Незважаючи на те, що державні субсидії компанії видалися недостатньо більшими, а витрати зростуть, за словами головного глобального операційного директора Intel Кейвана Есфарджані.

“Ми прагнемо зробити проект у Магдебурзі успішним”, – сказав Есфарджані агентству Reuters. “Хоча за нинішніх умов нам доводиться зменшувати темп, ми не можемо відірвати очей від м’яча”.

На питання про інвестиції Intel представник міністерства економіки Німеччини повідомив Reuters, що уряд перебуває в “постійному обміні думками з Intel та Європейською комісією” щодо проекту.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У повідомленні Reuters також сказано, що інфляція збільшує витрати. Есфарджані відмовився це коментувати, але заявив, що з моменту оголошення “геополітичні проблеми стали серйознішими, попит на напівпровідники знизився, а інфляція та рецесія підривають світову економіку”. Він зазначив, що Intel вже придбала землю, на якій буде збудовано фабрику.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.