Нова Пошта підняла тарифи при цьому якість обслуговування знизилась

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нова Пошта одна з провідних компаній доставки в Україні. Її послугами користується більша частина українців, так як посилки доставляються справді швидко. Правда не все так добре, як здається. І перше, це цінник на доставку товарів зріс і мінімальний тариф це 70 грн по Україні за посилку до 2 кг. Звісно, за такий цінник очікується отримання відповідного сервісу обслуговування. Але …… скарги лише зростають і багато з них стосується стану відправлень.

Працівники Нової Пошти досить халатно відносяться до своїх обов’язків і тому користувачі отримують пом’яті, розкриті чи наскрізь промоклі посилки, як от замовник одного інтернет-магазину. Даний допис був поширений в мережі Інстаграм. Суть проблеми полягає в тому, що магазин відправив замовнику товари для прибирання, тобто різні миючі засоби. За словами відправника, коробка з товаром була залишена на пошті у відкритому стані, тобто її повинні були доопакувати саме працівники НП. Нова пошта надає послугу свого пакування за додаткову оплату. В результаті, посилку просто закрили, нічого не доклавши всередину. Таким чином миючі засоби розлилися і коробка повністю промокла, нижче залишено фото.

Власник інтернет-магазину обурена та просить відреагувати НП на цю ситуацію, так як компенсувати цю посилку компанія з доставки відмовилась. Заявка не була прийнята, так як пакування рахується від відправника, а не від НП. В коментарях до даного посту люди розділились на два типи. Одні обурені та розказують свій невдалий досвід користування послугами Нової Пошти. А інша частина користувачів, вважає, що все ж проблема у відправника, так як запакувати відповідно товар повинен був зробити саме він.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ви стикались із проблемами доставки посилок та якості обслуговування на Новій Пошті? Пишіть свої історії в коментарях.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.