Стало точно відомо, який девайс Apple представить цього тижня

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У канадській базі даних виявлено зареєстрований Apple пристрій, якого поки що не існує в актуальній лінійці. Про це написали у MacRumors.

Згідно з джерелом, компанія Apple 11 січня 2023 зареєструвала в Канаді невідомий MacBook Pro – Ноутбук має ідентифікатор А2779. Запис з’явився в базі даних нормативних актів, і його все ще можна побачити на запит 579С-А2779.

Буквально вчора інсайдер Джон Проссер говорив, що в найближчу добу-дві будуть представлені два нові MacBook Pro 14″ і 16″. Новим витоком підтверджено швидкий випуск лише одного MacBook, але є ймовірність, що другий теж буде зареєстрований найближчим часом. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ось основні очікування інсайдерів щодо MacBook Pro 2023:

  • Новий модуль Wi-Fi 6E. На нього вказують діапазони частот, які перераховані у канадській нормативній документації. Поточні моделі працюють лише з Wi-Fi 6.
  • Чіпи Silicon M2 Pro та M2 Max. Очевидно, що оновлені макбуки мають отримати нові SoC; швидше за все, це будуть прокачані чіпи серії М2.
  • Розігнана пам’ять. Повідомляється, що у новинках буде «високошвидкісна оперативна пам’ять із дуже великою пропускною спроможністю». Це все, що ми знаємо зараз.
  • Дизайн без змін. Apple не часто змінює зовнішній вигляд своїх комп’ютерів. Попередній дизайн MacBook Pro «прожив» п’ять років — з 2016 по 2021 — а отже, 2023-го він змінений не буде.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.