Київстар знизить тарифи для низки абонентів: для кого подешевшають послуги оператора з 11 січня

Така інформація з’явилася на офіційному порталі мобільного оператора. Йдеться про програму «Роумінг як удома». Київстар оновив тарифи для наших абонентів, які перебувають у «екзотичних» країнах світу.

Київстар із 1 січня підвищив вартість деяких тарифних планів для своїх абонентів. При цьому мобільний оператор пропонує доступні тарифи для українців, які перебувають за кордоном. Зокрема, з 11 січня у деяких країнах знизяться роумінгові тарифи Київстар.

Повідомляється, що у 2023 році Київстар продовжив дію послуги «Роумінг як вдома» для громадян, які перебувають у 27 країнах Європи. Також мобільний оператор домовився про підключення роумінгу абонентам у 12 екзотичних країнах світу. Це Маврикій, Мальдіви, Мадагаскар, Оман, Судан, Гайана, Ліберія, а також Ірак, Кабо-Верде, Кот-д’Івуар, Малі та Папуа-Нова Гвінея.

Стандартні тарифи на роумінг у цих країнах становитимуть 5 грн за хвилину розмови (пакет 5 хв/25 грн), 1 грн за мегабайт (пакет 50 Мб/50 грн) та 1 грн за SMS (пакет 25 SMS/25 грн).

Тариф для бізнес-клієнтів Київстар складатиме 4 грн за хвилину розмови (пакет 20 хв/80 грн), 0,4 грн за мегабайт (пакет 250 Мб/100 грн) та 1 грн за SMS (пакет 25 SMS/25 грн).

Крім того, для українців у вищезгаданих країнах діятимуть умови «Ідеального роумінгу» — 2 грн. за хвилину розмов та 0,2 грн. за кожен мегабайт інтернету.

«У Гондурасі та на Сейшельських островах через відсутність попиту на послуги серед абонентів Київстар наші міжнародні партнери підвищили тарифи. Тому в цих країнах діятимуть тарифи 5-ї роумінгової зони», – додали представники мобільного оператора Київстар.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.