Samsung оголосила про випуск SmartThings Station

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Samsung Electronics оголосила про випуск SmartThings Station – хаба розумного будинку з функцією бездротової зарядки.

Центр управління SmartThings Station простий в управлінні та сумісний з цілим рядом пристроїв розумного будинку, включаючи систему Matter. За допомогою SmartThings Station користувачі можуть автоматизувати різні сторони побуту та встановити розклад, який зробить їхнє повсякденне життя комфортнішим та допоможе економити електроенергію  наприклад, вимикати світло та побутову техніку.

Коли вмикається вперше, на смартфоні Samsung Galaxy з’являються спливаючі повідомлення, які допомагають користувачеві завершити встановлення. Власники хаба можуть активувати опцію підключення пристроїв за допомогою сканування QR коду камерою смартфона.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Центр управління розумним будинком допомагає ряду пристроїв, таких як термостати, освітлювальні прилади та розетки, підключатися до іншої техніки через сервер розумного будинку, щоб разом з ними створити єдине середовище. SmartThings Station легко автоматизує сценарії, попередньо задані у програмі SmartThings, не вимагаючи ручного керування окремими пристроями.

Натисканням кнопки Smart Button на SmartThings Station користувачі можуть активувати сценарій, створений у програмі SmartThings. Наприклад, коли настав час лягати спати, швидким натисканням кнопки можна запустити процес підготовки до сну: вимкнути світло, закрити жалюзі і знизити температуру в будинку. Для перегляду однієї кнопки можна увімкнути телевізор і приглушити світло. Коли користувач виходить з дому, SmartThings Station може вимкнути розетки та прилади, що не використовуються, для економії енергії, а також активувати систему сигналізації.

На SmartThings Station можна запускати до трьох різних сценаріїв за допомогою короткого, довгого та подвійного натискання на клавішу Smart Button. Вони можуть бути активовані через програму SmartThings, незалежно від того, чи вдома чи за його межами знаходиться користувач.

У платформу SmartThings Station інтегровано сервіс Samsung SmartThings Find для швидкого пошуку пристроїв. З його допомогою легко знаходити втрачені гаджети: подвійним натисканням на клавішу Smart Button відправляється виклик на смартфон, що знаходиться поблизу.

SmartThings Station також виконує роль сканера пристроїв, що завжди знаходиться вдома, і допомагає користувачам Samsung Galaxy відстежувати місцезнаходження зареєстрованих гаджетів  від смартфонів, планшетів, пристроїв, що носяться, і навушників до особистих речей, таких як ключі або гаманець, з підключеною міткою Galaxy SmartT.

Регулярно проводячи сканування, SmartThings Station повідомлятиме користувачів про місцезнаходження підключених розумних пристроїв і міток, що знаходяться в будинку. Станція також передаватиме сповіщення на смартфон, якщо пристрій був винесений за межі будинку або повернуто назад.

SmartThings Station  це ще й зарядний пристрій із підтримкою бездротової зарядки потужністю 15 Вт.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.