Названо 6 продуктів які Apple точно не випустить у 2023 році

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З настанням нового року всі фанати Apple чекають на класні новинки від улюбленої компанії. Релізи нових аксесуарів зовсім не обмежуються осінньою презентацією: коли Apple випускає пристрої 3-4 рази на рік.

Раніше ми розповіли, які фішки повинні з’явитися в лінійці iPhone 15, а також чи варто чекати на нові iPad в поточному році. Зараз перерахуємо пристрої, яких з великою ймовірністю не буде представлено 2023-го.

AirPods Pro 3

Перше покоління «прошінок» вийшло в 2019 році і буквально порвало ринок — навушники хотіли абсолютно все, а китайські підвальні майстерні щосили клепали їхні копії, наповнюючи весь світ підробками AirPods Pro. Перша модель залишалася актуальною до 2022-го, тобто Apple не оновлювала навушники протягом трьох років.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

AirPods Pro 2 вийшли у вересні 2022-го, і з огляду на минулий досвід компанія навряд чи готова оновити їх у 2023-му. Швидше за все, ці навушники будуть продаватися щонайменше кілька років.

iPhone SE 4

Чуток щодо найдешевшого та найкомпактнішого смартфона Apple було дуже багато. Більшість інсайдерів сходилися на думці, що компанія представить ітерацію iPhone XR або iPhone 11 під шильдиком SE 4.

Однак зовсім недавно стало відомо, що Apple тимчасово відмовилася від випуску моделей SE. Низька маржинальність і фінансова криза, що насувається, змусив компанію заморозити цей пристрій. Але навіть якби плани залишалися чинними, то iPhone SE 4 вийшов би як мінімум 2024-го. Згадайте: перший iPhone SE вийшов 2016 року, другий — 2020-го, а третій — 2022-го.

iPad Pro 7

Раніше ми вже обговорювали можливість виходу оновленого iPad Pro і якщо коротко — вона дуже низька. Актуальні моделі з 11 та 12,9-дюймовими дисплеями дуже гарні, працюють на найсвіжішому чіпі Silicon M2 та мають сучасний дизайн. На даний момент єдиний апдейт, який можна для них уявити – це OLED-матриця. Але такі зміни зазвичай супроводжуються оновленням заліза, а чіпа Silicon M3 поки що не представлено. Аналітики вважають, що чекати на нові «прошки» слід не раніше 2024 року.

Apple TV 4

Актуальна модель «яблучної» приставки працює на сучасному SoC Apple A15 Bionic, підтримує 4К та нещодавно отримала оновлений пульт. Швидше за все, це пристрій із нами надовго. Інсайдери не чекають на оновлення Apple TV в найближчі пару років.

MacBook Air 13

Нещодавно був представлений MacBook Air 2022, який серйозно переробили в усіх відношеннях. Ультрабук отримав новий дизайн корпусу, дисплей з «монобровом», найсучасніший чіп Silicon M2. Якщо згадати, що минула ітерація MacBook Air (на M1) жила з 2020 по 2022 рік, то можна припустити, що тепер Air оновлять не раніше 2024-го.

Цю думку непрямо підтверджують чутки про те, що Apple готується представити восени MacBook Air з дисплеєм 15,2 дюйма.

Apple Car

Останнім часом з’являється все більше інсайдів про власний електрокар від Apple, що вказує на реліз, що наближається. Остання інформація від Bloomberg показує нам, що Apple відмовилася від кількох амбітних задумів, наприклад, повністю автономного управління без керма і педалей; Apple Car буде класичним електромобілем із цінником близько 100 тисяч доларів. При цьому інсайдери не бачать доказів того, що компанія готова представити машину в найближчий рік. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.