ПриватБанк опублікував оновлений список відділень, що працюють при відключенні світла

ПриватБанк опублікував новий перелік відділень працюючих навіть при відключенні світла відділень у відповідь на скаргу одного з клієнтів.

Клієнт ПриватБанку розмістив свою скаргу на порталі Мінфін.

Відділення начебто відкрите, але не працює

У скарзі чоловік зазначає, що у його районі до відділення ПриватБанку неможливо потрапити, воно фактично не працює.

Завжди виникають якісь причини:

  • тривога,
  • відключення світла,
  • відсутність Інтернету.

«Відділення у Києві на вул. Марини Цвєтаєвої, 13. Одне відділення та підлога Троєщини, до відділення неможливо потрапити, постійно не працює, чи тривога, після скасування якої відділення ще близько години не працює, чи не ловить інтернет, чи немає світла. У відділеннях комерційних банків за масивом у той же час все нормально, і інтернет є постійно, і генератори працюють, світло є. Вкотре переконуюся, хочеш завалити справу передай її у державне управління», — поскаржився чоловік.

Що відповіли у ПриватБанку

Працівники ПриватБанку у відповідь на заяву клієнта повідомили, що, звісно, ​​у кожному регіоні ситуація зовсім різна. Але у всіх відділеннях банку працює правило: відразу після завершення тривоги співробітники якнайшвидше повертаються на свої робочі місця.

«Але знаємо точно, що одразу після завершення тривоги наші співробітники якнайшвидше повертаються на робочі місця. Більше того, якщо немає світла, вони теж на місцях і можуть надати інформацію із загальних питань», – наголосили у банку.

При цьому ПриватБанк опублікував список чергових відділень, що працюють, коли немає світла: https://privatbank.ua/help

«І більшість операцій можна здійснити без відвідування відділення. Ми постійно працюємо над тим, щоб скоротити черги, розширюючи та вдосконалюючи віддалені сервіси — Приват24, мобільні програми під різні послуги. Це допоможе вам ефективно використати свій час і при цьому буде потрібно мінімум зусиль для виконання необхідної вам операції», — йдеться у повідомленні.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.