Apple порушила традицію, якою слідувала 21 рік

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Компанія Apple не випустила жодного MacBook наприкінці 2022 року, чим порушила свою стійку традицію. На це звернули увагу на MacRumors.

Справа в тому, що з 2000 року Apple щороку випускає щонайменше одну нову модель Mac у четвертому кварталі, тобто з жовтня по грудень. Відкрив цю своєрідну традицію легендарний iBook G3, а завершили дві моделі MacBook Pro з дисплеями 14 та 16 дюймів, які вийшли восени 2021 року.

По суті, 2022 став першим, коли Apple не випустила жодного Mac або MacBook восени або взимку. Останньою новинкою компанії став MacBook Air M2, який був представлений 15 липня 2022 року. Раніше ходили чутки, що оновлені «прошки» на 14 та 16 дюймів вийдуть до кінця минулого року, але, певне, щось пішло не так. Інсайдери кажуть, що найближчий новий Mac буде випущений не раніше весни 2023 року, а можливо і пізніше. Виходить, що затримка між очікуваною та реальною датою релізу може становити до півроку.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Цікаво, що Apple досі так і не оновила Mac Pro, хоча на даний момент було представлено досить багато моделей чіпів Silicon M. Можливо, компанія готує свій найпотужніший SoC для майбутнього продуктивного комп’ютера в історії Mac. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.