Apple знизить залежність від Samsung до мінімуму

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Американська компанія Apple планує до мінімальних значень знизити свою залежність від південнокорейського техногіганта Samsung, який довгі роки залишався ключовим постачальником дисплеїв пристроїв бренду з Купертіно. У найближчі два роки компанія BOE може стати найбільшим постачальником дисплейних модулів для iPhone.

Зважаючи на все, південнокорейського виробника можуть потіснити навіть у тих сферах, де його позиції залишалися сильними протягом багатьох років. Аналітики при цьому наголошують, що Apple вже віддала більшу частину замовлень на виробництво дисплеїв для майбутніх поколінь iPhone саме китайської компанії BOE.

Втім, мова поки йде тільки про попереднє рішення, оскільки BOE повинна ще впоратися з виконанням замовлення в таких обсягах, принагідно забезпечивши відповідну якість продукції, що поставляється. Але якщо компанії це вдасться, вона стане виробником 70% всіх дисплеїв для молодших моделей iPhone майбутнього покоління, залишивши Samsung лише скромну 30-відсоткову частку. Зараз BOE випускає дисплейні модулі лише для 15% смартфонів Apple.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Більше того, вже з 2024 року китайській компанії можуть довірити постачання LTPO дисплеїв і для старших версій смартфонів із Купертіно. Це зробить її найбільшим постачальником цих компонентів для американської корпорації.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.