До яких технологій вам доведеться звикати у 2023 році

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Технології 2023 року, які можливо вам доведеться освоїти. Оглядаючись на технології 2022, провідний технічний письменник New York Times передбачив, які нові технології вплинуть на ваше життя в 2023 році.

Швидше за все цього року у вас може з’явитися особистий чат-бот, який виступатиме, наприклад, у ролі наукового асистента: уявіть, що ви пишете наукову роботу і хочете додати кілька історичних фактів про Другу світову. Ви можете поділитися з ботом 100-сторінковим документом та попросити його підсумувати основні моменти, пов’язані з певним аспектом війни. Робот прочитає документ і складе вам конспект” .

Роуен Курран, технологічний аналітик дослідницької компанії Forrester, каже, що такі програми, як Microsoft Word та Google Sheets, незабаром можуть вбудувати інструменти ІІ для оптимізації робочих процесів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Очікується, що Apple цього року нарешті випустить свою першу гарнітуру віртуальної/доповненої реальності. Так, вони давно існують в інших виробників. Але враховуючи “вагу”, яку компанія має на сучасні тренди, з її допомогою набагато більше людей “втягнеться” в цей досвід (може і ви).

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.