Українцям розповіли про зміни у тарифних планах з 1 січня

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Один із найбільших мобільних операторів України “Київстар” постійно дивує своїх абонентів різними акціями та вигідними пропозиціями, проте цього разу на сайті мобільного оператора з’явилася інформація про те, як зміняться тарифні плани вже в січні.

Так ось, як повідомили в компанії, що з початку року “Київстар” інвестував понад 3 500 000 000 гривень у телеком інфраструктуру. Також компанія відновлює зруйновані базові станції на територіях, що звільнилися, вже побудувала понад 430 нових базових станцій по всій Україні, закуповує потужніші генератори, акумулятори для автономного живлення обладнання – як вишок мобільного зв’язку, так і мережі Домашнього інтернету від “Київстар” – забезпечує безперебійники на обладнанні у будинках продовжує модернізувати оптичну мережу для більшої енергонезалежності.

Зазначається, щоб продовжити інвестувати у відновлення та забезпечення роботи мережі, з 1 січня 2023 року в частині застарілих тарифів “Домашнього Інтернету”, “Все разом” та “Київстар ТВ” оператор запропонує абонентам оновлені умови.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Тому більшість нових пропозицій матиме додаткові послуги. Зокрема, у низці тарифів “Все разом” збільшиться обсяг мобільного інтернету, кількість хвилин та SMS, а також будуть доступні додаткові послуги у вигляді “Суперсил”. А ось у пакетах “Київстар ТВ” буде запропоновано більше контенту.

Детальні умови запланованих оновлень та вартість архівних тарифів будуть доступні в описі розділу “Архів тарифів”.

Абонентів, у яких відбудуться зміни, буде поінформовано у персональних SMS. Якщо пропоновані оновлення не відповідатимуть потребам щодо обсягу послуг та вартості, клієнти можуть безкоштовно змінити свій тариф на будь-який інший. Ще наголошується, що абонентам, які залишилися у містах та селах біля зони активних бойових дій, а також клієнтам на звільнених територіях, “Київстар” продовжує надавати бонусні пакети послуг безкоштовно. З початку вересня 2022 року понад 100 000 таких пакетів було нараховано абонентам у Харківській та Херсонській областях.

Також важливо додати, що забезпечення українців зв’язком у надскладний час продовжує залишатися основним пріоритетом компанії. Щоб у 2023 році продовжувати перебудовувати та відновлювати мережу, а також надавати бізнес-клієнтам затребувані великі можливості для спілкування та гнучкої роботи, оператор оновлює умови деяких тарифних пропозицій. Крім зміни вартості, вони врахували велику потребу в обсягах послуг для зв’язку з рідними, клієнтами та партнерами, а також для ведення бізнесу.

Отже, що зміниться в січні:

  • З 1 січня 2023 р. в оновлених тарифних планах лінійки “Smart”, а також тарифах “ВАШ Старт” та “Простий” зі збалансованою вартістю передбачено ще більше хвилин для дзвінків на інші мережі, які також можна буде використовувати і для дзвінків за кордон популярні напрямки (Італія, Польща, Чехія, Німеччина), а також збільшений обсяг МБ для доступу до Інтернету (у тарифах без безлімітного інтернету).
  • У більшість тарифних планів включено користування без додаткових оплат програмним забезпеченням Microsoft Office 365, Віртуальної мобільної АТС, безкоштовне підключення та використання кількох SIM-карток для одного номера телефону (SIM-для планшета та SIM-для другого телефону) тощо. Ці послуги дозволяють компаніям у воєнний час гнучкіше організовувати свої бізнес-процеси та роботу працівників зі зручного місця у будь-який час, зберігаючи для них можливість спільної роботи та доступу до завдань.
  • З 1 січня тарифні плани “Smart Регіон” та “ВАШ Регіон”, що втратили свою актуальність, припиняють свою дію. Їхні користувачі автоматично та безкоштовно будуть переведені на тарифний план “LOVE.UA Бізнес”, серед переваг якого – 2 “Суперсили”. Їх можна підключити самостійно без доплат, обравши серед переліку додаткових сервісів абоненти, які найбільше відповідають потребам.
  • З 10 січня 2023 р. “Київстар” пропонуватиме бізнес-абонентам оновлену тарифну лінійку “IoT”, яка більше враховує актуальні потреби бізнесу та профілі споживання послуг. У той же час, нові підключення до лінійки “IoT” зі старими умовами, що втратили свою актуальність, припиняються.
  • Для існуючих користувачів тарифів “IoT 12”, “IoT 17”, “IoT 25”, “IoT 45” з 1.02.2023 р. оновлюються умови обслуговування цих тарифних планів та змінюється наповнення послуг, необхідних для вирішення завдань бізнесу, пов’язаних зі з’єднанням одного обладнання з іншим: обсяг Мб, хвилин для передачі даних CSD або SMS збільшується.
  • З 1 лютого абоненти тарифів “IoT 70”, “IoT 125”, “IoT 250”, “IoT 500” будуть автоматично та безкоштовно переведені на нову покращену тарифну лінійку “IoT”. Зокрема, для компаній, яким необхідне вирішення завдань з постійного відеоспостереження, лінійка передбачає спеціальний тариф без обмежень за швидкістю. дзвінки у мережі “Київстар”.

Зазначається, що при цьому абоненти всіх тарифних пропозицій з оновленими умовами можуть також, крім запропонованого тарифу, самостійно безкоштовно змінити його на відповідніші потреби.

Вибрати можна з пропозицій на сайті оператора: для лінійки “Smart”, а також для тарифів “ВАШ Старт” і “Простий” – до 1.01.2023, для лінійки “IoT” – до 1.02.2023.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.