Apple створить електромобіль разом із іншою компанією

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Аналітик дав Apple пораду об’єднатися із LG для виробництва електромобілів. Аналітик компанії KB Securities Кім Дон Вон заявив, що Apple, якщо не хоче раз і назавжди відмовитися від свого проекту з виробництва електромобілів Apple Car, має вже зараз розпочати формування власного ланцюжка поставок для збирання своїх майбутніх електромобілів.

Реклама

На думку аналітика, найкращим партнером Apple для реалізації такого амбітного проекту може стати LG, яка випускає комплектуючі для електромобілів, у тому числі акумулятори.

Відомо, що Apple тимчасово відмовилася від Apple Car як мінімум на рік через відсутність постійних постачальників. Повідомляється, що LG сформувала внутрішню команду для співпраці з Apple, включаючи постачання компонентної бази для електромобілів.

“Партнерство з LG дозволить Apple отримати повну лінійку компонентів для електромобілів”, – зазначив Дон Вон.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: