У Monobank виникли проблеми. Люди не можуть отримати гроші

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Громадяни України, які використали можливість купити долари за безготівковим розрахунком та покласти їх на депозит у банку, тепер не можуть забрати свої гроші. З такою проблемою зокрема зіткнулися клієнти Monobank.

Віддати гроші було легко, забрати – проблема

Після масштабної реклами валютні депозити у різних банках відкрили велику кількість людей. Тим більше що це було не складно. А ось тепер забрати гроші виявилося дуже проблематично. Банки заявляють, що вони нібито не вистачає готівки для видачі.
На сайті Мінфіну опублікував свою історію Роман зі Львова. Як пише львів’янин, раніше гроші без проблем можна було забрати за кілька днів після оформлення заявки до Universal Bank. На сьогоднішній день час очікування виплати збільшився до місяця, а також постійно банк повідомляє про перенесення дати видачі, раніше запланованої. Як написав Роман, за останні 3-4 місяці йому відмовляли у видачі готівки з депозиту 9 разів.

«В результаті я не отримав своєї валюти. Усім, хто поклав кошти на тримісячний депозит, щоб купити валюту, бажаю терпіння, але не сподівайтеся на ці гроші, бо Monobank сам вирішує, чи їх потрібно видавати. Я просто не вірю, що за 3-4 місяці банк не мав 2 600 доларів у валюті. Це вже просто неповага до клієнтів», — описав цю ситуацію клієнт.

Гроші отримуватимете довго і нудно

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Так само довго чекає на отримання своїх валютних коштів Любов Гавриляк, обіцяну видачу грошей переносять щодня, а об’єктивного пояснення не пропонують. Термін її депозиту минув ще 1 грудня, але клієнтка Monobank досі не може забрати свої гроші. У відповідь на її запит у банку відповідають про відсутність фінансів та неможливість спрогнозувати, коли валюта з’явиться у відділеннях.

Ще один клієнт банку поскаржився на те, що навіть із замовленням коштів виникають проблеми, не кажучи вже про їхнє отримання.

«Гроші отримуватимете довго і нудно, повернення коштів у великих містах тільки на удачу, якщо буде — отримаєте, якщо ні, то ні. Замовити гроші взагалі неможливо! Ставлення до клієнтів нижче за рівень міської каналізації. У всіх пристойних банках можна отримати валюту, не у всіх одразу, але налагоджений процес замовлення, а тут за 10 місяців і в місті без обстрілу нічого не можуть зробити…», — скаржиться клієнт.

Що відповіли у банку

Під відгуками клієнтів на подібні скарги представники Monobank пишуть майже однакові відповіді:

«Наші фахівці поінформовані про ситуацію, що вже розглядають варіанти оптимізації процесу отримання валюти. На жаль, іноді ми не можемо виконати замовлення через великий ажіотаж. Наразі колеги займаються питанням, щоб допомогти забрати суму в касах банку-партнера».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.