Чи змінюватимуться тарифи на мобільні послуги найближчим часом

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У прес-службі мобільного оператора Vodafone заявили, що поки не знають, як змінюватимуться тарифи на мобільні послуги найближчим часом.

Тяжке питання

У компанії Vodafone на запитання РБК-Україна про можливе подорожчання тарифів зазначили, що відповісти на це питання поки що складно.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У той же час кілька місяців тому оператор вже підвищував вартість деяких тарифів. Наприклад, SuperNet Start подорожчав зі 125 грн до 145 грн, а Joice тепер коштує 135 грн замість 120. У середньому тарифи зросли на 15-40 грн . Абонентам запропонували великі обсяги послуг у кожному пакеті: більше гігабайт в інтернеті та дзвінків по Україні.

Витрати зростають далі

У Vodafone суму збитків від руйнування мережі оцінили загалом у 2 млрд грн.

«Ці витрати, на жаль, зростають далі. Витрати, пов’язані з військовими діями, які компанія вже зазнала у лютому-вересні 2022 року, оцінюються у 810 млн грн, що, безумовно, вплинуло на прибутковість бізнесу», – додали у Vodafone.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОРБК-Україна

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.