Viber оновив фірмовий стиль

Rakuten Viber представив новий брендинг, що відповідає статусу супераппа та його інноваційним рішенням.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Rakuten Viber , світовий лідер у галузі безпечного спілкування та голосового зв’язку, представила новий фірмовий стиль. З запуском Viber Pay месенджер вступає на територію супераппів – ці зміни вимагають оновлення UX/UI дизайну, щоб відобразити новий етап розвитку компанії та залучити молодшу аудиторію.

Програма Viber була створена в 2010 році і за цей час сформувала свій відомий стиль: за 12 років аудиторія Viber зросла до мільярда реєстрацій по всьому світу. Останнім часом команда Viber активно працює над кількома AR- та фінтех-проектами, які дозволяють ще більше покращити взаємодію користувачів із платформою.

Оновлений стиль месенджера стане основою брендбука компанії для використання в рекламних та інформаційних матеріалах на десятках різних мов та нових продуктів, що знаходяться в розробці.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Дизайнери зберегли знайомі елементи, оновивши палітру кольорів і оптимізувавши деякі візуальні деталі для більш цілісного сприйняття. Це оновлення стало першим кроком у рамках масштабнішого ребрендингу, який ще попереду.

“Ми раді представити наш новий візуальний стиль, який позиціонує Viber як інноваційний супердодаток, яким він і є сьогодні”, – зазначила Кара Катзью, директор із глобальних маркетингових комунікацій Rakuten Viber.

Оновлений візуальний брендинг є частиною процесу загального редизайну інтерфейсу користувача Viber і буде впроваджуватися по всьому світу поетапно протягом наступного року. Це оновлення – перший крок більш масштабного ребрендингу, який чекає платформу, що постійно розвивається, в майбутньому.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.