“Київстар” суттєво підвищує ціни на тарифи

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Мобільний оператор повідомив про важливі зміни, які очікують абонентів. Зміни на абонентів чекають вже з 12 грудня. Абоненти матимуть можливість здійснювати необмежену кількість дзвінків усередині мережі та користуватися безлімітним інтернетом на швидкості до 0,8 Мбіт/с. Такої швидкості вистачить для того, аби користуватись месенджерами. Ціна такого задоволення коштуватимуть 20 грн. Мобільний оператор додав, що така послуга стане в нагоду тим, хто не встиг сплатити пакет послуг.

Реклама

Наголошується, що такі умови вже діють для абонентів, які під’єднати тариф передоплати LOVE UA. А з понеділка вже діють і для абонентів інших тарифних планів. Якщо коштів не вистачає, тоді безлімітні дзвінки в день обійдуться в 5 грн. Якщо й такої суми немає на балансі, тоді хвилина розмови коштуватиме 0,5 грн. На додаток, це ще не всі зміни, які відбудуться наступного тижня для абонентів.

З 14 грудня для тарифів Онлайн без меж та ТВІЙ Старт зміниться вартість пакета хвилин на інші мережі, що надаються понад основне в тарифному плані.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ