Новини України та Світу

Київстар вдвічі збільшив вартість денного тарифу для абонентів

Share
Час читання: 2 хв.

Мобільний оператор «Київстар» збільшив удвічі вартість своїх послуг для абонентів передоплати. Йдеться про тих абонентів, у яких підійшов термін оплати за тарифним планом, а вони не змогли вчасно його сплатити. У цьому випадку вони можуть тимчасово скористатися одноденним пакетом послуг. Щоправда, його вартість наразі становить не 10 гривень, як раніше, а цілих 20.

Про це повідомила прес-служба мобільного оператора.

В два рази дорожче

Абоненти передоплати, якщо не встигають вчасно внести гроші на новий місяць, можуть скористатися одноденним пакетом послуг. Раніше до цього пакету входили безлімітні дзвінки у своїй мережі, а також 100 Мб мобільного інтернету. Це коштувало 10 гривень на день. Однак тепер «Київстар» змінив і обсяг послуг, і вартість,

«У наш час 100 Мб на день – обмаль. Тому з 12 грудня у денному пакеті абоненти передплати отримуватимуть необмежені дзвінки всередині мережі та безлімітний інтернет на швидкості до 0,8 Мбіт/с (що достатньо для пошуку інформації онлайн та месенджерів) за 20 гривень/день», — пишуть у повідомленні компанії.

Можна і за 5 гривень

При цьому, якщо абоненту не вистачає грошей навіть для оплати денного пакету послуг, він може скористатися більш скромною пропозицією і, природно, за скромнішу ціну: безлімітними дзвінками в мережі Київстар без виходу в інтернет лише за 5 гривень на день. А якщо немає і 5 гривень, а зателефонувати потрібно терміново, то дзвінок тарифікуватимуть по 0,5 гривні за одну хвилину зв’язку.

З 14 грудня також зміниться вартість пакета хвилин на номери інших операторів, який надається понад основний у тарифному плані. Такий пакет надають абоненту в тому випадку, якщо він використовував усі хвилини у своєму тарифному плані та потребує додаткових. Таким чином, додаткові дзвінки на номери інших мобільних операторів, а також на стаціонарні телефони та CDMA-номери коштуватимуть по 5 гривень за трихвилинний пакет.

Окрім того, вже з 12 грудня вартість популярної послуги «Заплати за мене» складатиме 5 гривень для абонента, якого просять заплатити.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    5 продуктів Apple, які ймовірно знімуть з виробництва вже наступного місяця

    Згідно з джерелом, йдеться про майбутню невелику презентацію, на якій Apple покаже всьому світу нові…

    29.09.2024

    Samsung представила нові флагманські планшети Galaxy Tab S10+

    Samsung анонсувала дві моделі флагманських планшетів: Galaxy Tab S10+ з дисплеєм 12,4 дюйми та Galaxy…

    29.09.2024

    Google Messages отримає функцію захисту від шахрайства

    З'явилася інформація про те, що Google впроваджує нове доповнення до свого додатку для обміну повідомленнями…

    29.09.2024

    На Львівській митниці виявили незадекларовані iPhone 16 Pro і планшети вартістю близько 3 млн грн

    На пункті пропуску "Краківець-Корчова" митники виявили незадекларовані товари на суму близько 3 мільйонів гривень, серед…

    29.09.2024

    OnePlus 13 отримає підтримку зарядки на 100 Вт

    Згідно з нещодавніми витоками, OnePlus 13 матиме дротову зарядку SuperVOOC потужністю 100 Вт, що виділить…

    29.09.2024

    В жовтні гравців Warframe очікують два масштабних оновлення

    У жовтні для популярної екшен-RPG Warframe заплановано два великі оновлення. Компанія Digital Extremes представила на…

    29.09.2024