Apple оголосила про радикальні зміни в ціноутворенні в App Store

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Apple представила масштабні зміни моделі ціноутворення App Store. У новій системі розробники додатків отримають значно більше контролю за тим, як вони встановлюють ціни на свої програми.

вилами, мінімальна ціна програми знизилася з $0,99 до $0,29, а максимальна зросла з $1,000 до $10,000.

Згідно з оновленою системою ціноутворення App Store, усі розробники зможуть вибирати з 900 цінових орієнтирів, що майже в 10 разів більше, ніж раніше для більшості програм. У тому числі 600 нових цінових пунктів на вибір, а ще 100 вищих цінових пунктів доступні на запит

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ціни можуть бути встановлені для кожної країни окремо. Це дозволить розробникам реагувати на інфляцію та зміни в обмінних курсах. Розробники можуть встановити базову ціну для “вітрини” магазину та валюти, яку вони добре знають, та побачити автоматично згенеровані пропозиції щодо цін для інших регіонів та валют, які вони можуть або прийняти, або замінити на власні ціни.

Програми, які пропонують автоматично відновлювані підписки, зможуть скористатися цими змінами вже сьогодні. Розробникам додатків, які не мають підписки, доведеться зачекати до невизначеної дати навесні 2023 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.