У Vodafone пояснили, чому при відключеннях світла пропадає мережа

У мобільній компанії Vodafone Ukraine розповіли, чому після відключення світла пропадає мережа.

Про це компанія повідомила у відповідь на запитання клієнта під постом у Фейсбук.

Так, жінка поцікавилася, чому при відключенні світла через 15 хвилин пропадає мережа. При цьому зв’язок є лише вісім годин на добу, а шістнадцять відсутній.

“Добрий день. У нас як вимикають світло і через 15 хвилин пропадає мережа. На добу є мережа тільки вісім годин а шістнадцять відсутня. Чому немає мережі? Ми платимо чималі гроші. неможливо. А не дай Бог стає людині погано те й швидку неможливо викликати. Це на подив тепер з’явилася мережа .А так загалом з дев’ятої ранку до п’ятої вечора відсутня,і з дев’ятої вечора до п’ятої ранку. написала вона.

У відповідь на це Vodafone пояснили, що коли відбувається відключення світла, збільшується навантаження на мережу мобільного оператора, адже більше абонентів переходять на користування мобільним інтернетом і голосовим зв’язком. Відповідно, на мережі можуть спостерігатися складності.

“Фахівці роблять все можливе, щоб зв’язок працював у штатному режимі. Поки що зорієнтувати на терміни налагодження не можемо, адже у зв’язку зі складною ситуацією в країні зараз вкрай важко оперативно відновлювати роботу мережі, проте наші технічні фахівці роблять все від них можливе”, – підкреслили у компанії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я