В Київстар більше не будуть доступні важливі сервіси, а тарифи значно зростуть

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Мобільний оператор звернувся до абонентів з повідомленням про зміни, які очікують абонентів з наступного місяця. З 1 грудня, на жаль, для абонентів будуть недоступні послуги «Смарт-Гроші». А саме: переказ коштів з мобільного рахунку на картковий рахунок, на мобільний рахунок іншого оператора, оплата з мобільного рахунку комунальних платежів, транспорту та інші сервіси.

Зараз оператор хоче спрямувати свою роботу на відновлення зруйнованої внаслідок повномасштабної війни інфраструктури, розвиток 4G, розгортання та модернізацію мережі провідного інтернету, платформу онлайн-телебачення, а головне, забезпечити абонентів стабільним зв’язком.

З початку року оператор інвестував близько  3 500 000 000 грн у телеком інфраструктуру. Це стосується відновлення базових станцій на деокупованих територіях. За цей час було побудовано 430 нових станцій по всій Україні та закупили потужніші генератори та акумулятори.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також з 7 грудня деяка частина абонентів передплати матимуть змогу отримати додаткові пропозиції по своєму тарифу. Наприклад, додаткові 100 хв для дзвінків на інші мережі та/або 5 Гб мобільного інтернету.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.