У Vodafone вважають, що компанія дає людям зв’язок за нормальні гроші. Що і як подорожчало

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
У мобільному операторі Vodafone вважають, що компанія надає людям зв’язок за нормальні гроші.
У “Водафоні” докладно розповіли про підвищення тарифів. Виявляється, що частина абонентів лінійки тарифів Vodafone SuperNet, які нещодавно отримали SMS від мобоператора з інформацією про підвищення ціни свого тарифного пакета, були «щасливчиками».
Кому так повезло?
Як розповіли CXID.info у прес-службі Водафону, ціна на тарифи SuperNet піднялася ще у липні. Для частини клієнтів ціну тимчасово залишили колишньою.
«Для частини номерів у цьому тарифі зміни було відкладено на кілька місяців і стара ціна зберігалася протягом 5 місяців, щоб люди могли ще якийсь час платити за зв’язок менше. Якщо ваш номер потрапив у цю вибірку номерів, це пояснює, чому SMS про зміну вартості надійшло вам тільки зараз», — роз’яснили в прес-службі.
Абоненти, підключені до цього пакету, можуть перевірити ціни на сайті компанії в розділі тарифи та розслабитися — подорожчання тарифів їм поки що не загрожує.
Чому Водафон змушений піднімати ціни

Як зазначили у прес-службі, вони розуміють, що SMS з інформацією про підвищення ціни на послуги не приносять радості, але змушені збільшувати ціни.

«Для того, щоб у людей був зв’язок, усі наші служби працюють 24/7.

  • Величезні незаплановані у бюджеті витрати, що йдуть на ремонт зруйнованих базових станцій та пальне для їхньої роботи в умовах постійних відключень електропостачання, кількість та нинішня вартість цього пального.
  • Робота наших інженерів та технічного персоналу, які роблять часом неможливе, щоб забезпечувати зв’язок у таких умовах.
  • Безкоштовні послуги, які компанія надає різним категоріям людей.
  • Кількість клієнтів загалом зменшилася на 3 млн через масові міграції.

Все це дає підстави стверджувати, що компанія надає людям зв’язок за нормальні гроші. Тому що доходи суттєво зменшились, а витрати на підтримку роботи мережі стрімко зросли. І ці тарифні зміни – це необхідні кроки, щоб усе це продовжувало працювати», – заявили у прес-службі «Водафону».

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.