Куди звертатися, якщо у вас систематично немає мобільного зв’язку або вона поганої якості

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Мешканці України можуть поскаржитися на погану якість послуг зв’язку, якщо проблеми з якістю сигналу мають системний характер. У цьому випадку необхідно звертатися до свого оператора або до Регулятора — НКЕК.

Про це повідомляє прес-служба НКЕК у Фейсбук.

Якщо проблеми мають системний характер

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

«Оператори мобільного зв’язку зацікавлені у наданні якісних послуг не менше, ніж їх абоненти. Під час воєнного стану вони докладають максимум зусиль, щоб ми залишалися на зв’язку. Але якщо проблеми з якістю сигналу мають системний характер, то для їх вирішення потрібно сигналізувати до свого оператора або до Регулятора — НКЕК. Детальний опис проблеми допоможе її діагностувати та налагодити зв’язок!», – йдеться у повідомленні.

Як правильно описати проблему

Зокрема, при зверненні обов’язково на додаток до номера телефону, з яким не все гаразд, місця (адреси), де виникають проблеми, часу, тривалості та періодичності виникнення проблем, слід повідомити про характер проблем:

  • погано чути,
  • неможливо додзвонитися,
  • повільна швидкість.

А ось скаргу/звернення до НКЕК можна подати:

  1. поштою за адресою: Національна комісія здійснює державне регулювання у сфері електронних комунікацій, радіочастотного спектру та послуг поштового зв’язку, 03110, м. Київ, вул. Солом’янська, 3
  2. електронною поштою: e_zvernen@nkrzi.gov.ua

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.