Названо причину проблем з інтернетом по Україні

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Масований ракетний обстріл Росії українських міст 23 листопада призвів не тільки до блекауту в більшості регіонів країни, але і до падіння інтернет-трафіку. Базові станції та оператори фіксованого зв’язку перейшли на генератори, через що відбувається перевантаження. Про це повідомляється в Telegram міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

“Через масовані ракетні удари російських терористів у багатьох регіонах впав інтернет-трафік. Екстрені відключення електроенергії. Базові станції та оператори фіксованого зв’язку по можливості перейшли на генератори. Мобільні оператори, де працюють вишки перевантажені трафіком”, – написав Федоров.

Повідомляється, що команда Мінцифри централізовано допомагає організувати підвезення дизельного палива та вирішення інших операційних завдань.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

“Виклик, який не бачила жодна країна у сфері телекомунікації. Як і в інших сферах. Пройдемо його. Чітко знаємо, що робити, працюємо. І з кожною новою атакою будемо сильнішими, поки не переможемо”, – наголосив Федоров.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.