Чому Ілон Маск звільнив стільки співробітників Twitter і що робитиме далі

Екмперт припустив, чому Ілон Маск, ставши власником Twitter, звільнив так багато співробітників і що робитиме далі.

На думку експерта, Маск ініціював звільнення скоріше з «політичних причин», а не з технічних. Спочатку, у штаб-квартирі соцмережі, розташованої в Сан-Франциско, якої торкнулися найзначніші звільнення, працювало 7 тисяч людей, після звільнень залишилося 2,3 тисячі. При цьому Маск заявив, що звільнень більше не буде.

Експерт вважає, що Ілон Маск звільнив зайвих на тлі нової політики Twitter співробітників, які, швидше за все, займалися цензурою. Так могло статися саме тому, що Маск, коли став власником соцмережі, оголосив, що Twitter стане максимально відкритим майданчиком.

Як зазначив експерт, після закінчення «зачистки» соцмережі Маск почне повертати їй минулу славу. «Усі подальші зміни всередині компанії стосуватимуться повернення Twitter колишньої слави. Насамперед це відбудеться за рахунок розблокування всіх користувачів, які раніше були забанені. Ми це вже бачили на прикладі розблокування облікового запису колишнього президента США Дональда Трампа або відомого репера Каньє Веста», — наголосив фахівець із соціальних мереж.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.