Ілон Маск нарешті розповів усім, що чекає на Twitter

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Мільярдер та власник Twitter Ілон Маск розповів про Twitter 2.0. Про це пишуть у The Verge.

Згідно з джерелом, Ілон Маск нарешті розповів про своє бачення наступного етапу розвитку Twitter. На зустрічі зі співробітниками компанії він назвав свою презентацію Twitter 2.0 і розповів найголовніше — він збирається максимально наблизити «соцмережу з пташкою» до месенджера.

«Ми хочемо, щоб користувачі могли спілкуватися, не турбуючись про свою конфіденційність, [або] не турбуючись про витік даних у Твіттері, через який усі їхні листування потрапляють до Інтернету, або про те, що, можливо, хтось у Твіттері може шпигувати в особистих повідомленнях», – сказав Маск. 
Серед головних нововведень – наскрізне шифрування всіх особистих листування всередині Twitter. Крім того, соцмережа найближчим часом матиме аудіо- та відеодзвінки, які теж будуть надійно шифруватися.

Власник Twitter нагадав, що кілька років тому все це хотів втілити Моксі Марлінспайк, коли ще працював у команді Твіттера. “Коли його план загорнули, він пішов і створив Signal”, – зазначає Ілон. Мільярдер кілька разів згадував про цей месенджер у позитивному ключі і, схоже, націлився саме на таку модель безпечного спілкування.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Маск зазначив, що у Twitter користувачам не доведеться обмінюватися номером телефону, щоб розпочати спілкування. Можливо, він реалізує систему нікнеймів, подібно до того, як це працює в Telegram. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.