Як покращити мобільний зв’язок Київстар і Vodafone

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Українці простежили, що при відключені електроенергії стаються проблеми з мобільним зв’язком. Але експерти порадили декілька варіантів, як покращити швидкість зв’язку та мобільного інтернету в умовах віялових відключень.

Для того, аби ваш мобільний інтернет був швидким, вам знадобиться комплект з 4G роутера або модему та зовнішньої антени, які можуть знайти стільникову антену в радіусі до шести кілометрів, а потім роздавати мобільний інтернет через Wi-Fi. Одним із таким корисних модемів є ZTE MF79U — це USB пристрій із вбудованим Wi-Fi модулем, який забезпечує інтернетом до десяти гаджетів. Треба тільки вставити його в будь-який USB роз’єм. Якщо ж мережа зовсім слабка, то не завадить додаткова антена. Однак у таких випадках варто купувати одразу готовий комплект з 4G модемом, антеною, кабелем і перехідниками. 

Ви можете встановити спеціальний репітер, аби покращити сигнал мобільного зв’язку. Експерти рекомендують використовувати підсилювач GSM репітер 900 МГц. Він здатний покрити площу у 200 кв. метрів і покращує зв’язок близько на 60 дБ. Система має репітер, внутрішню та зовнішню антени, кабель та блок живлення.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім того,  існує репітер, який надасть вам  доступ до зв’язку навіть там, де ваш телефон не може побачити мережу. Це підсилювач GSM /3G/4G KW20 1800/2100 МГц. Він працює в мережах 3G/4G/LTE та покриває Wi-Fi площу до 2000 кв. м, а також має посилення близько 65 дБ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.