Знаменитий “Залізний купол” Ізраїлю отримав морську версію

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ізраїль завершив заключний етап випробувань щодо введення в дію системи протиракетної оборони “C-Dome” (морської конфігурації “Залізного бані”) для корветів класу Sa’ar 6.

У спільній заяві ВМС Ізраїлю, Міністерства оборони Ізраїлю та компанії Rafael Advanced Defense Systems говориться, що система C-Dome успішно завершила випробування на перехоплення.

C-Dome – це морська конфігурація системи “Залізний купол” – її Ізраїль використовує на суші для перехоплення ракет та інших загроз протягом останнього десятиліття. Компанія Elta, що входить до складу Israel Aerospace Industries, виробляє радар, а компанія mPrest є виробником систем керування та контролю.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

“Система C-Dome експертно визначила погрози та успішно перехопила їх”, – сказав у своїй заяві голова Організації протиракетної оборони Міністерства оборони Ізраїлю Моше Патель.

Виконавчий віце-президент Rafael Ран Гозалі, голова управління сухопутних і військово-морських систем ізраїльської компанії, сказав, що C-Dome – це “перше своєрідне оперативне рішення в галузі морської оборони”.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.