Ілон Маск назавжди зрівняє iPhone та Android

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Власник соцмережі Twitter Ілон Маск повідомив, що прибере з твітів позначку, яка викликала безліч мемів та викриттів. Про це пише iMore.

Йдеться про спеціальну позначку всередині кожного твіту, яка позначає марку смартфона його відправника. Якщо пост було відправлено з iPhone, читачі одразу це побачать. Завдяки цій позначці в мережі неодноразово висміювали популярних блогерів або навіть представників брендів – вони рекламували смартфони на Android у твітах, відправлених із iPhone. Останній такий випадок стався зовсім недавно.

Схоже, що незабаром джерело мемів та викриттів буде закрито. Ілон Маск повідомив у своєму Twitter-акаунті, що видалить із соцмережі низку алгоритмів та мікросервісів, у тому числі визначення марки пристрою та підпис «Відправлено з iPhone» у твітах. Він сказав, що це «порожня витрата екранного простору та машинних обчислень». Незабаром твіти, відправлені з iPhone та Android-смартфону, виглядатимуть однаково.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Коли Маска запитали, навіщо ця функція взагалі є у Twitter, він не зміг відповісти. “Буквально ніхто не знає, чому це зробили” , – сказав він.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.