Херсон — це Україна. У місті запрацювали мобільний зв’язок «Київстар» та сервіс Uklon

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У звільнений від російських окупантів Херсон поступово повертається життя. Оператор мобільного зв’язку «Київстар» та сервіс виклику авто Uklon відновили роботу у місті.

Від 13 листопада у Херсоні відновлений мобільний зв’язок від українських операторів. Зокрема, компанія «Київстар» встановила в центрі міста мобільну базову станцію, повідомила прессекретарка компанія. Станцію вимкнули о 18:00 через комендантську годину у місті, але сьогодні вона відновить роботу. Також інженери компанії посилять сигнал мережі, щоб більше людей могли спілкуватися.

Мобільна базова станція «Київстар» запрацювала у Херсоні 13 листопада. Фото: «Київстар»

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також у Херсоні відновив роботу сервіс виклику авто Uklon. Про це компанія повідомила на своїй сторінці у Facebook.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.