Позбудьтеся цих купюр гривні. ПриватБанк їх не приймає

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як виявилось, термінали ПриватБанку знову не приймають банкноти номіналом 500 та 1000 грн. При цьому у банкоматах банку такі купюри видаються без обмежень. Про це кажуть клієнти ПриватБанку.

Банк ці купюри не приймає, але сам видає

Клієнтка Приватбанку розмістила скаргу на сайті Мінфіну. Жінка під ніком Nevidimaja повідомила, що

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
  • у банкоматі вона зняла великі купюри,
  • а термінал їх приймати відмовився.

Клієнтка поцікавилася, а чи не можна вирішити проблему, наприклад, заправляти банкомати потрібними купюрами.

«Мені потрібно терміново сплатити товар, я зняла гроші і ще треба шукати, де розміняти їх», — нарікала інтернет-користувачка.

ПриватБанк відповів у своєму стилі: самі винні

Співробітники ПриватБанку відреагували на звернення. Вони нагадали, що номінал купюр залежить від регіону, розташування банкомату, клієнтського попиту та наявності певного виду купюр у касі, з якої надходять гроші до банкомату.

Представники фінустанови наголосили, що за необхідності зробити платіж, його можна провести через Приват24 або термінал, списавши гроші з картки. Це дасть можливість заощадити час на знятті готівки з подальшим їх внесенням до терміналу.

Нагадаємо, що багато банків обмежили прийом банкнот по 500 та 1000 грн у терміналах. Це сталося через захоплення мародерами великої кількості купюр цього номіналу у Херсонській області. У підсумку термінали поповнювали грошима, фактично виведеними з обігу.

За помилок у терміналі важливо оперативно звернутися на гарячу лінію свого банку. Кошти у разі зазвичай повертають після інкасації.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.