Незабаром WhatsApp перестане працювати на смартфонах Android та iOS

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Незабаром власники смартфонів, які працюють на надто застарілих версіях операційних систем, втратять доступ до WhatsApp, причому не тимчасово, а назавжди. Розробники найбільшого у світі месенджера вважали за необхідне відмовитися від підтримки старих платформ, тому користувачам доведеться повністю забути про цей месенджер, ніби його більше не існує.

Жодним чином обійти майбутні обмеження не вийде, тому що це просто елементарно неможливо. Доступ до месенджера почне блокуватись на всіх моделях смартфонів, що працюють на базі операційних систем Android 5.1 Lollipop та iOS 11, тобто мінімальними версіями для запуску месенджера виявляться Android 6.0 Marshmallow та iOS 12. Всі вони не зможуть підключитися до серверів і, як наслідок, вдасться навіть створити резервну копію історії спілкування.

Очевидно, що чим нове та сучасне програмне забезпечення встановлено на телефон, тим краще, тому що в такому випадку вдасться довше не турбуватися на те, що сервіс для спілкування перестане працювати через припинення підтримки застарілих платформ. Майбутня подія торкнеться десятків мільйонів користувачів, які продовжують використовувати WhatsApp на смартфонах, що працюють під керуванням старого і дуже застарілого програмного забезпечення.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Не можна не помітити, що операційні системи Android 5.1 Lollipop та iOS 11 вийшли більш ніж п’ять років тому, а це величезний термін для будь-якої операційної системи, тим більше, що технології не стоять на місці, а постійно активно розвиваються, що робить їх максимально доступними для всіх та кожного.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.