У чому особливість нового безпілотного підводного човна REMUS 620

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Компанія HII нещодавно представила безпілотний підводний апарат середнього класу REMUS 620, який є автономним роботизованим підводним човном, що поєднує в собі штучний інтелект і дальність ходу 275 морських миль (509 км).

Реклама

Створений на базі REMUS 300 UUV компанії HII, REMUS 620 середнього класу призначений для підтримки поточних та прогнозованих операцій ВМС США та сил спеціального призначення завдяки покращеній системі батарей з терміном служби 110 годин. Це не тільки збільшує час роботи REMUS 620, але й забезпечує достатній радіус дії для переправлення до місць проведення операцій та назад. Потенційні завдання включають протимінну боротьбу, гідрографічні дослідження, розвідувальні операції, спостереження та радіоелектронну боротьбу.

REMUS 620 має модульну відкриту архітектуру і включає пакет автономності Odyssey від HII, який забезпечує безпілотнику штучний інтелект, автономний моніторинг стану, а також здатність співпрацювати з іншими роботизованими транспортними засобами.

За даними HII, REMUS 620 може запускатися з підводних човнів, невеликих катерів з екіпажем або без екіпажу, амфібійних суден, надводних військових кораблів та гелікоптерів. Він також може розгортати роботизовані апарати та корисне навантаження під водою.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ