ПриватБанк закатував клієнтів перевірками. Платежі не проходять, карти блокують

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Банки в Україні на законних підставах мають право блокувати карти клієнтів під час купівлі в інтернеті на великі суми. Українцям потрібно підтвердити свою особу та дочекатися від банку дозволу на транзакцію.

Клієнти обурені

Клієнти ПриватБанку скаржаться на те, що процедура оплати надто затягується, і пропадає будь-яке бажання купувати в інтернеті.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
  • Так, один із клієнтів ПриватБанку спробував купити товар за 20 тис. грн, але банк одразу ж заблокував його картку та почав «квест» із підтвердженням особистості.
  • У клієнта пішло 50 хвилин на спілкування із співробітниками банку, після чого він сплатив покупку через MonoBank.

ПриватБанк перегибает?

У відповідь клієнту в ПриватБанку повідомили, що таким чином фінустанова захищається від шахраїв.

«Процедура спрямована на протидію шахрайству. Бувають ситуації, коли шахраї отримують доступ до мобільного шляхом перевипуску сім-карти і в цьому випадку SMS не є на заваді їм. Відмова від перевірки операцій та підтвердження особи клієнта, або не проходження верифікації наражається на ризик втратити свої кошти. Просимо виявити терпіння та розуміння необхідності в операції верифікації. У цій ситуації для зняття обмеження ви можете звернутися до нашого чату на сайті банку. Також вам знадобиться веб-камера», відповіли клієнту.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.