Новий Bayraktar здатний нести на борту крилаті ракети SOM

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Безпілотник Bayraktar Acinci комплектується багатофункціональними вузлами підвіски у кількості дев’яти одиниць, які дозволяють використовувати різне озброєння. Baykar Tech позиціонує Acinci як перший на планеті багатоцільового БПЛА, що відповідає стандартам НАТО.

Дрон здатний нести на борту ракети «повітря-повітря» на зразок Bozdogan із системою інфрачервоного наведення та Gokdogan, які працюють за принципом «вистрілив і забув». Крім цього, новий Bayraktar може використовувати як озброєння крилаті ракети SOM. Дальність їхнього польоту перевищує 275 км. Ракети SOM упевнено вражають командні пункти супротивника, укріплені бункери, об’єкти ЗРК та інші цілі.

Під кожним крилом безпілотника змонтовано чотири вузли підвіски. Ще один вузол можна знайти на фюзеляжі. Він призначений для монтажу важких боєприпасів типу NEB-84 і (L)HGK-84. На нього ж кріпиться крилата ракета SOM.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ракети SOM розроблені інженерами TUBİTAK SAGE. Вони комплектуються фугасною, осколково-фугасною, тандемною та напівбронебійною головками. Дальність польоту ракет із сімейства SOM перевищує 275 км. Крім SOM, новий Bayraktar може нести на борту крилаті ракети CAKIR виробництва Roketsan. Дальність їхнього польоту становить 150 км.

Багатофункціональні вузли підвіски дозволяють встановлювати на Acinci ракети «повітря-повітря», високоточні боєприпаси, що керуються, баражуючі боєприпаси, протибункерні бомби і ракети «повітря-поверхня» з різними системами наведення.

Baykar Tech постачає літальні апарати замовникам разом із боєприпасами. Завдяки великому арсеналу боєприпасів і ракет, що підтримуються Acinci, кожен замовник може підібрати саме те озброєння, яке йому потрібно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.