Ілон Маск має намір монетизувати всі форми контенту у Twitter

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Незабаром користувачам Twitter стане доступна можливість додавання до публікації довгих текстів. Про це повідомив новий керівник Twitter Inc. Ілон Маск.

Точні терміни появи нової функції у сервісі мікроблогів названі не були. За словами мільярдера, можливість додавання до публікацій довгих текстів покладе край абсурдній практиці використання скріншотів із блокноту.

Маск зазначив, що всі форми контенту у Twitter будуть монетизовані. Окрім цього, новий глава Twitter пообіцяв покращити функціональність пошуку. За словами мільярдера, пошукова система у сервісі мікроблогів схожа на infoseek 1998 року.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У реплаях під публікацією Маска про появу у Twitter функції обміну довгими повідомленнями відписався журналіст Бен Коллінз із NBC News. Він нагадав, що раніше така функція вже тестувалась розробниками Twitter. Репортер звинуватив Маска у приписуванні собі результату праці співробітників, яких він цього тижня звільнив. Згадування функції «Статті» було виявлено в Twitter дослідницею Джейн Манчун Вонг на початку поточного року. Таким чином, жодного відношення до її впровадження у Twitter новий власник компанії не має.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.