Київстар пояснив, чому виникають труднощі з поповненням рахунку та зміною тарифу

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У компанії Київстар пояснили складнощі у роботі програми “Мій Київстар”.

Про це повідомила прес-служба компанії у відповідь на запитання клієнта під постом у Фейсбук.

Так, клієнт компанії поцікавився, чому в нього виникають проблеми з поповненням рахунку. До того ж він не може скористатися екстрагрошима, зайти до особистого кабінету додзвонитися до оператора.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

“Дуже здивований ситуацією, яка сьогодні не дозволяє поповнити телефон, не надає екстрагроші, не можу зайти до кабінету мій київстар, додзвонитися оператору не реально… Це проблема компанії, що я не можу внести кошти за свій тарифний план (вимушений залишатися без зв’язку) та інтернету), у моєму розумінні, що оператор має надати на цей день пакетні хвилини та мегабайти без оплати. У мене дві сім карти обидві київстари… Я так розумію, що треба міняти оператора!”, – написав він.

У відповідь на це Київстар роз’яснили, що у зв’язку з тимчасовими обмеженнями в інформаційних системах компанії можуть виникати короткочасні складнощі з поповненням або перевіркою стану рахунку, зміною тарифу або в роботі програми Київстар.

При цьому в компанії запевнили, що всі інші послуги, у тому числі всі послуги зв’язку компанії, працюють у звичайному режимі та в повному обсязі.

“Вибачаємося за тимчасові незручності у абонентів, які могли зіткнутися зі складнощами. Ми працюємо над їх швидким усуненням і рекомендуємо спробувати поповнити рахунок або зайти в систему Мій Київстар за годину”, – наголосили в Київстарі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.