Павло Дуров розповів, навіщо він повернув Telegram у 2000-ні роки

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Засновник Telegram Павло Дуров прокоментував останнє оновлення месенджера та його головне нововведення – чати в чатах. Він написав довгу посаду у своєму Telegram-каналі.

Раніше ми розповіли, що у Telegram 9.1 з’явилася можливість розділяти учасників груп на окремі тематичні «гілки» обговорення; при цьому людині не потрібно підписуватись на додаткові чати. Цікаво, що на початку повідомлення Дуров назвав це нововведення «старими-добрими інтернет-форумами».

«Я особливо схвильований сьогоднішнім оновленням Telegram. Він додає теми у великі групи, перетворюючи ці лінійні чати на зручні для мобільних пристроїв версії старих добрих інтернет-форумів», — Дуров. 
Павло згадує, що найпершим його витвором у мережі був саме форум. Потім він приклав руку до створення Вконтакте. А тепер Дуров зібрав «найкращу у світі команду програмістів, яка відтворює форум для сотень мільйонів людей на всіх платформах у більш сучасній, швидкій та доступній формі» .

Можливо, Павло сумував за форумами та вирішив скористатися своїм становищем, щоб відродити їх. А може він подумав, що форуми, подібно до подкастів, чекає друге життя і поспішив відродити їх першим. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.