Незабаром у WhatsApp будуть діяти нові правила спілкування

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сервіс для спілкування WhatsApp не стоїть на місці, а постійно активно розвивається. Його творці знову і знову впроваджують різні нововведення, роблячи це з метою розширення числа людей, які на постійній щоденній основі користуватимуться цим програмним забезпеченням, знаходячи його найкращим та найпривабливішим у своєму роді.

З урахуванням усіх тих можливостей і функцій, які вбудовані в це програмне забезпечення, користувачі можуть вирішувати практично будь-які питання, так чи інакше пов’язані зі спілкуванням. Але вже з 7 листопада процес використання месенджера зміниться, про що всі і кожен просто зобов’язані знати, щоб бути повною мірою готовими до нових правил спілкування.

Незабаром у магазинах App Store, Play Market та Windows Store з’явиться нова версія WhatsApp, в яку вважали за необхідне додати одну по-справжньому дуже важливу та вкрай корисну функцію, якою будь-яка людина гарантовано залишиться задоволеною. Йдеться про зовсім нову можливість, у рамках якої можна спілкуватися в чатах всередині інших чатів. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Тепер будь-який бажаючий може створити якесь співтовариство, після чого всередині такого створити внутрішні чати, де зможуть спілкуватися користувачі на ті чи інші теми. Так, наприклад, можна створювати групи для обговорення будь-яких відеоігор, а вже всередині цієї групи створити чат по кожній грі, щоб користувачі могли спілкуватися один з одним не в одній бесіді, створюючи плутанину, а в окремих групах разом з однодумцями.

Нова функція має зробити процес спілкування через найбільший у світі месенджер набагато зручнішим, швидшим і простішим, у чому всі і кожен зможуть переконатися вже з 7 листопада, коли нова можливість запрацює по всьому світу. Для того, щоб отримати доступ до такого нововведення, потрібно оновити WhatsApp до останньої найактуальнішої версії. 

У такому випадку, зробивши це, користувачі можуть спілкуватися всередині чатів, використовуючи розмови. Створювати такі зможуть все і кожен безкоштовно, будучи адміністратором будь-якої спільноти. Оскільки на ринку ще жоден сервіс не пропонує користувачам нічого подібного, нова функція гарантовано виявиться вкрай затребуваною, а користуватися нею будуть сотні мільйонів людей по всій земній кулі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.