Samsung очікує, що Apple представить складний планшет до 2024 року

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У той час, як такі компанії, як Samsung, все більше інвестують у складні пристрої, Apple ще не анонсувала жодного продукту в цій категорії. Samsung, за повідомленнями, очікує, що Apple представить складний планшет до 2024 року.

Новина надійшла від The ​​Elec, який дізнався з джерел, що минулого місяця мобільний підрозділ Samsung провів зустріч із постачальниками для обговорення ринку смартфонів. Під час обговорення представники південнокорейської компанії нібито заявили, що вони очікують, що Apple анонсує свій перший складний пристрій за два роки.

Цікаво, що принаймні, на думку Samsung, перший складний пристрій Apple не буде телефоном. Натомість компанія вважає, що Apple вийде в цей сегмент зі складним планшетом або ноутбуком.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

CCS Insight підтверджує ці чутки. У звіті, опублікованому минулого місяця, дослідницька компанія заявила, що запуск доладного iPhone на даному етапі був би дуже ризикованим, і що для Apple було б розумніше поекспериментувати з цією технологією в новому iPad. Поки неясно, скільки коштуватиме цей продукт, але аналітики вважають, що складний пристрій Apple може з’явитися в магазинах із цінником у 2500 доларів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.