Qualcomm погіршила прогноз падіння продажів смартфонів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Qualcomm, один з основних постачальників чіпів для смартфонів, прогнозує, що продаж телефонів у 2022 році знизиться набагато більше, ніж очікувалося, згідно з останнім звітом про доходи компанії компанії.

Враховуючи невизначеність, спричинену макроекономічною ситуацією, ми оновлюємо наші прогнози щодо обсягів продажу телефонів 3G/4G/5G у 2022 календарному році із середньорічного зниження на однозначний відсоток до низького двозначного відсоткового зниження

Qualcomm

Компанія також заявила, що “швидке погіршення попиту” та “послаблення обмежень на постачання” у напівпровідниковій промисловості призвели до збільшення запасів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Оновлені рекомендації компанії, схоже, вказують на те, що мляві продажі смартфонів можуть продовжитися в критично важливий сезон святкових продажів, компанія очікує, що ця проблема “може зайняти кілька кварталів”.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.