Apple урізала бюджети та перестала наймати нових співробітників

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Видання Insider заявило , що Apple призупинила практично весь найм нових співробітників і переглянула бюджети на найближчий рік.

Посилаючись на «три джерела з глибоким знанням ситуації», повідомляється, що компанія поінформувала співробітників кількох підрозділів про те, що вона «не найматиме нових співробітників протягом кількох місяців» через нестабільну економічну ситуацію. Мораторій може протриматись до вересня 2023 року.

У заяві Insider представник Apple повторив те, що публічно раніше говорив Тім Кук:

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ми продовжуємо наймати [працівників], але з огляду на економічне середовище ми застосовуємо дуже продуманий підхід у деяких частинах бізнесу. Ми впевнені в майбутньому Apple та інвестуємо у довгостроковій перспективі. Ми хочемо бути вдумливими та приймати розумні рішення, які дозволять нам продовжувати підживлювати інновації у довгостроковій перспективі.

– Представник Apple

Джерела також додали, що купертинівці дуже обережні в заявах щодо набору працівників, оскільки це може негативно вплинути на акції компанії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.