Ілон Маск скоротить не 75% відсотків співробітників Twitter, а “лише” половину

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З того часу, як Ілон Маск офіційно очолив Twitter, співробітники компанії чекають на звільнення. І, як нещодавно стало відомо, замість скорочення 75% штату буде звільнено близько 3700 співробітників, що приблизно дорівнює половині всього штату.

Раніше The Verge повідомило, що Маск зустрічається зі своїми радниками, включаючи колишнього керівника PayPal Девіда Сакса, і доопрацьовує план звільнення приблизно 3800 співробітників, тоді як Bloomberg повідомив, що під скорочення потраплять 3700 людей.

За даними Bloomberg, планується, що співробітників буде проінформовано про скорочення в п’ятницю, а постраждалі працівники отримають вихідну допомогу за 60 днів. Маск також планує скасувати політику Twitter, яка дозволяла співробітникам працювати з дому “назавжди”, повідомляє Bloomberg.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Це узгоджується з текстовими повідомленнями іншого радника, Джейсона Калаканіса (розкритими в рамках судової справи Маска, коли він ще намагався позбавитися покупки Twitter), в яких він пропонував скоротити віддалену роботу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.